Om os

Efter utallige timer spenderet på at lede efter det essentielle udstyr der gør studielivet lettere, fik stifter Stephan Hansen en sen aften nok, og tænkte at hvis ingen da ville levere hvad der skulle bruges, så måtte han selv levere det. Så han kontaktede en ven, firmaets anden stifter Rolf Østberg.

Vi har sammenlagt over 10 år i forelæsningssale, grupperum, læsesale, undervisningslokaler, studenterbarer, sene aftener på kollegier, uendelige mængder pasta og hvad universitetslivet ellers har at byde på. Vi har siddet og svedt over alle bøgerne, og vi er slet ikke færdige. Og netop derfor ved vi også hvad studietiden bør handle om; at lære en masse, og have et liv samtidigt. Det handler om eksamener og forelæsninger man ikke gider stå op til. – Klokken 10 er da også alt for tidligt at tænke ikke? Det handler om ikke at bruge hele SU’en første fredag, men stadig være en del af fredagsbaren. Det handler om uforståelige tekster og vilde ideer.

Ikke desto mindre har vi også haft helt inde under huden at de der ting der skal til når man studere bare skal være der, og bare skal være i orden. Når man sidder klokken 3 om natten med 5 timer til deadline, er det ikke en mulighed ikke at have sit whiteboard. Og hvis du skal spendere 8 timer om dagen på at læse, bliver din nakke glad for en ordentlig bogklap, i stedet for at stille bogen op af en ølflaske i desperation. Vi ved at ordentlige noter, skrives bedst på ordentligt papir, og at der for øvrigt ikke er nogen der gider spendere deres lille smule fritid på at lede efter førnævnte. Derfor har vi samlet det hele, lige her. Enjoy.